2010. március 7., vasárnap

Pirosba bújtatva

Ne aggódjatok azért ékszerek is készülnek, nem szokom át a virágokra. :) Szintén anyósomnak csináltam még egy fülbevalót, mert szereti a pirosat, de annyira megtetszett, hogy most kicsit bizonytalan vagyok az odaadásában, mivel karácsonykor az volt, hogy mondta a füle már kicsit benőtt. Szóval lehet, hogy nem is tudná hordani, és akkor szegény piroskám csak valami doboz mélyén pihenne, nem látná soha a napot, ami mégiscsak lételeme, hogy szép lehessen... :) Na még ezt eldöntöm holnapig. :)
Mindenesetre most gyöngykupakot használtam a nagy gömböchöz még a múltkori földgömbösnél Mandy javasolta, és azóta lett Zoknis Pankától kupakom. Szerintem tök jól passzol hozzá, ezért is tetszik nagyon. :)


9 megjegyzés:

kandy írta...

De nagyon szép golyóid vannak! (A másik is, meg ez is).

Mandy írta...

Egész jól belejöttél a fülbevaló készítésbe:) Jók lettek és tényleg jól néznek ki ezek a golyók.

Ági mama írta...

Nagyon szuper lett!!

Schnappy írta...

Hello! Annyira szép megint ez a két nagy gyöngy, mint a földgömbös, meg a lila volt a múltkor! nagyon jó kis beszerzőhelyed van! :)
Sajnos nem tudtam kibogozni a mintából a háromszöget! :( Biztos velem van a baj, de én ilyen szájbarágós típus vagyok, hogy lépésről-lépésre kellene látnom! :(

Cirelin írta...

Köszi lányok! :) Nekem is nagyon tetszenek ezek a golyók, szóval még biztos lesz efféle, mert sokféle színkombináció van ezekből. :)

Schnappy: Jajj, sajnálom a dolgot. :( Ha lesz picit időm megpróbálok neked kezdetleges részletes mintát csinálni hozzá, de sajnos időm az mindig kevés van.

Schnappy írta...

Nagyon szépen köszönöm, annyira aranyos tőled! :)

Schnappy írta...

Ja, remélem csinálsz ezekhez a gyönyörű fülikhez láncot is hogy szép szettek legyenek! :)

Cirelin írta...

Meglátjuk, majd próbálkozom. :) Az idő hiány miatt nehezebben állok neki láncoknak, de mindenképpen szeretnék. :)

Süni írta...

Nagyon aranyos lett. Latom mar nagyon belejottel a hajlitasba :)