2010. február 16., kedd

Díj :)

Ez is eljött, pedig még alig kezdtem el a blogolást, szóval most nagyon örülök, és oda, meg vissza vagyok. :) Díjat kaptam, amire nem is gondoltam volna. Edittől jött a kis meglepetés, akinek ez úton is nagyon köszönöm. :)


Nem is tudom, miket írjak le magamról, mivel 7 dolgot kell, de próbálkozzunk:

- Imádok sétálni a kutyummal és a párommal, ez mindig kikapcsol, és meg tudjuk beszélni az aktuális történéseket. Gyerekként sose volt állatom, de az enyémnek lesz, és ez jó, szerintem remek dolog egy kis plüss. :)

- Szeretek játszani, és vallom, hogy az a jó, ha valaki egy nagy gyerek, és nem túl komoly felnőtt, mert akkor maradhat boldog sokáig, egyébként megsavanyodik.

- Vezetek a párommal egy gyerekeknek szóló klubot, szerepjátékos oldalt, amit szeretek csinálni, de néha rettenetesen fárasztó tud lenni. Egy fórumos szerepjátékról van szó, de táborok, találkozók is vannak, ami jó kis kikapcsolódás nekünk is. Ez a Nezabar.

- Imádom a sajtos-tejfölös tésztát, ezt bármikor megtudnám enni. :)

- Tervünk, hogy egyszer elköltözünk lehetőség szerint Olaszországba. Ebben az országban már túl sokat csalódtam, és a hideget sem szeretem.

- Legfőbb reményem, hogy egyszer sikerül elérni, hogy abból élhetünk, amit élvezünk, elindítjuk a saját kis vállalkozásunkat, amit majd a gyerkőcökre hagyhatunk, így lehetőségük lesz már valahonnan elindulni, amikor felnőnek.

- Erősen melankólikus jellem vagyok, ami művészi hajlamokkal megáldott, ellenben rettentő labilis, és sajnos ez rám is él. Nagyon hullámzó a hangulatom sokszor, de könnyű megvigasztalni, ez legalább pozitív. :)

És akkor az 5 személy, akiknek továbbküldöm a teljesség igénye nélkül:
Süni (Nagyon kedves hölgyemény, rá találtam elsők között a blogos hölgyemények közül, és most alkotói válságban is van, szóval drukkolok neki, hogy jobb legyen!)
Poé (Azok a gallérok lélegzetelállítóak!)
Annamuczi (Mert remek dolgokat látok a blogjában, és elsők között kezdett el tanácsokat adni.)
Ági mama (Biztosan rengeteg díja van már, de sokat ír a blogomba, amiért hálás vagyok, és szuperek a munkái is.)
Mandy (Tudom, hogy nem rég kapott díjat, de én is meglepem vele csak azért is. :))

A szabályok:
- kiteszem a logót a blogomba
- belinkelem azt a személyt, akitől kaptam
- írok magamról 7 dolgot
- megnevezek 5 blogot
- belinkelem a blogokat
- üzenetet hagyok a kiválasztott személyeknek

5 megjegyzés:

Mandy írta...

Köszönöm a díjat! Igazán kedves vagy. Nem is gondoltam volna, hogy egy héten belül kétszer is kapok, nagy megtiszteltetés ez és mellesleg a napomat teljesen feldobta.

POÉ írta...

Köszönöm a díjat! Nem is tudom mi újat írhatnék magamról, de nagyon jól esik, hogy gondoltál rám!

Süni írta...

Koszonom a dijat :) Ma Te vagy a masodik akitol megkaptam. Jol esik, hogy gondoltatok ram :) Kirakom hamarosan, koszi megegyszer!

Annamuczi írta...

Nagyon szépen köszönöm, nagy örömet okoztál a díjjal, hiszem, hogy ad most egy kis löketet a gyöngyfűzésben!

Cirelin írta...

Örülök, hogy örültök, és én köszönöm, hogy tanulhatok tőletek. :)