2010. február 19., péntek

Első szerelésem

Hát elkészült. Tegnap találtam Vaterán értelmes áron kúpos fogót, férjecském pedig megrendelte nekem és ma el is szaladtunk érte. :) Hazaértem a szerelőpálcákkal és a kúpos fogómmal és nem bírtam megállni, hogy ne ez legyen az első dolgom. :) A fogóm elég olcsóka volt, jobbra most nem telik, úgyhogy sejtésem szerint e miatt kissé roncsolja a szerelőpálcát, de ez van, majd óvatosan bánok vele, vagy esetleg van valakinek öltet, hogy tudom kivédeni, hogy ne szedje le a borítást a szerelőpálcáról a kúpos fogó? Esetleg, ha mondjuk lecsiszolom a fogót kicsit?
Lilás színeket dobtam amúgy össze, azok voltak itthon, és már régóta össze szerettem volna őket kombinálni, mivel még semmi lilát nem csináltam, és az is kell. :) Az egyik picit hosszabb lett, mivel még ez az első, de majd biztosan belejövök, és akkor szép szabályosak lesznek. Végülis két külön fülbe való a füli, úgy meg nem látszik az a fél centi különbség. :)


6 megjegyzés:

Mandy írta...

Szép lett és a színe is nagyon jó.

Süni írta...

Nem akarlak elkeseriteni, de ha lepattog a festes a palcarol az nem a fogo hanem a palca hibaja. En is vettem mar sajnoa olyan palcat amirol lejon az ezust festek. Vegul mind a kukaban vegezte, mert hasznalhatatlan.

Süni írta...

Jajj, megvalami eszembejutott csak addira mar az elozot elkuldtem. Egy jotanacs a hajlitashoz. Ahoz hogy szep ivet tudj hajlitani eloszor fodg meg a szerelopalcat es ahol a gyongyoknek vege van hajlitsd el teljesen vizszintesbe es onnan hajlitsd meg az ivet. A vegeredmeny sokkal szebb lesz ;)
Remelem ertelmesen birtam fogalmazni :) Ha megse akkor szolj es megprobalok nem szoke nosen irni :)

Süni írta...

Na megvalami, aztan lelovom magam :D Azt hogy egyenlo hosszusaguak legyenek a hajlitassal lehet jol szabalyozni. Ha az egyik hosszabb csipj le a vegebol egy picit es hajlitsd meg ujra.

Cirelin írta...

Mandy: Köszi. :)

Süni: Igen, közben már kiderült a turpisság, mélben is kaptam rá választ. Az a baj, hogy ahol vásárolok csak ilyen pálcát láttam, nem volt más fajta, csak más szín, szóval ha ez minőségben nem jó, akkor néznem kell más boltot, vagy nem tudom. :S
A hajlításnál köszi, kaptam mélt, hogy kell, csak már annyira ráizgultam, hogy nekiestem vaktában. :) De köszönöm a tanácsot, következőre így lesz, és egymás mellé fogom majd mérni a pálcákat, akkor tuti egyforma lesz, ezt is már kitaláltam. :)

Ági mama írta...

Nagyon ügyes vagy!!