2010. február 27., szombat

Földgömbös és kérdés

Jaj úúúgy örülök, hogy az arany füli sokaknak tetszett, az nekem is most nagy kedvenc lett, köszönöm a kommenteket. :) Most egy kis egyszerűbbet hoztam, sima szerelés, olyan földgömb hatása van a gyöngynek. Párocskám választotta, jó méretes. Muszáj voltam hurkos pálcára tenni, mert a lapított végünk lazán átment a kis földgömb-bumszli.
Csinálgattam ám mást is, de épp akkor sütött ki a nap, amikor indultunk a moziba, szóval csak ezt a fülit tudtam gyorsan lekapni, és mentünk is. A villámtolvajt néztük, egész jó volt, bár azért nem ájultam el tőle, de tetszett, szombat esti film-félének jó. :)
Két kép lett, az első adja vissza jobban a színeket, viszont a második meg egy fokkal élesebbre sikerült, ezért került ide mindkettő.



Plusz kérdés a végére:
Azon agyalok, hogy Meskára tegyek-e fel dolgokat, de még bizonytalan vagyok. Mennyire van értelme? Ti mennyire Meskáztok, mennyire veszik ott meg az ékszereket? Sok látogatója és vásárlója van? Vagy ez teljesen ízlés függő, hogy épp ki mit vesz meg, szóval meséljetek, milyen a Meska. :)

8 megjegyzés:

Süni írta...

Szepek az uj fulbevaloid :)
A foldgomboshoz egy jotanacs: ha az aljara is teszel egy csiszit es ugy rakod talpas palcara akkor nem fog belecsuszni :)

Nekem a Meskaval nincs jo tapasztalatom, mert mikor felraktam a hirdeteseket mindenbe belekotottek. Nem mindegy milyen a kep elessege, hattere (egyszinu es vilagos hatter kell, szoval bogres kepekkel ne is probalkozz, ugyis belekotnek ja es fotozz a szabadba, ami a belvaros kozepen eleg viccesen kivitelezheto), ne legyen rairva semmi (mondanom se kell az enyemeken minden volt datum), de amitol elszallt az agyam: hasznaljak ekezetes betuket a magyar helyesiras szabalyainak megfeleloen... Nem tudom hogy, mikor a laptopomnak angol billentyuzete van, de mindegy.
Persze ez nem garancia arra, hogy Neked nem lesz veluk szerencsed, de en akkor azt mondtam soha tobbet nem kerek beloluk.

Lakota mágia írta...

Nagyon jól néz ki ez a fülbevaló is, látom milyen jól megy már a szerelés!:-)) A Meskával kapcsolatban majd külön írok,...itt hosszú lenne! Igyekszem minél hamarabb!:-))

Johanna írta...

Szép lett. =)

Cirelin írta...

Süni: Eredetileg én is erre gondoltam, hogy teszek csiszit az aljára is, de úgy meg soknak éreztem, ezért maradt végül ez a megoldás. :) Végülis a hurkos végű és épp félig becsúszik a bazinagy gyöngybe, szóval annyira nem vészes.

A tapasztalatokat pedig köszönöm. Azt sejtettem, hogy muszáj leszek új képeket csinálni hozzá, de még meglátom, hogy mi legyen. Tartottam ettől, hogy mindenbe bele kötnek, a mai világban ez már sajnos meg se lep.

Kriszti: Köszi, fejlődök, már a hurok is egész értelmes lett. :) A leveled pedig várom akkor, ahogy ráérsz, nem hajt a tatár. :)

Cirelin írta...

Köszönöm Johanna. :)

Mandy írta...

Jók lettek! Ha soknak érzed a csiszoltat az aljára próbáld, majd ki gyöngykupakkal. Csak egy ötlet, de ha megfelelő méretűt választasz, szerintem jól fog kinézni.

Schnappy írta...

Hello! Tök jók ezek a földgömbök, hol szerezted őket? nagyon jó lett ez a füles! :)

Cirelin írta...

Mandy: Köszi. :) Hm...igen ez is jó ötlet, köszönöm. Gyöngykupak terén még nagyon kezdő vagyok, eddig egyszer használtam, azt is tegnap. ^^

Shnappy: Köszi neked is. :) A földgömböket a Gyöngyházban vettem, a Blahánál van egy gyöngyösbolt itt Pesten, ott talált rá a párom, amikor nézelődtünk. :)