2010. április 13., kedd

Puncstorta készítés :)

Csak esik...csak esik, mintha nem is akarná abbahagyni, úgyhogy nem nagyon tudok értelmes képeket készíteni, pedig tegnap pihi-alkotós délutánt tartottam, mert már nagyon fájt a hátam a gépezéstől. Kis gyöngy, kis gyurma. Alkotási folyamatot kaptam lencsevégre, de a konkrét kész dolgok még váratnak magukra, mert azokat majd rendes fényben szeretném lefotózni.
Ilyen tortácskákat már régóta szerettem volna csinálni gyurmából, és most végre ennek is eljött az ideje az új gyurmáimnak hála. :) Nem rég volt a tetejében az édesanyám születésnapja, ahol puncstorta volt, ami történetesen a kedvencem (imádom a puncsot minden formában :)), viszont a cukrász nagyon furán készítette a tortát, nem volt rajta pl. rózsaszín fondű kívül, meg ilyen nyalánkságok. Úgyhogy csináltam rendes csupa rózsaszín puncstortát, és gondoltam lefotózom a lépéseket, hogy addig is legyen valami a blogban, amíg ilyen csúnya idő van.







9 megjegyzés:

Nasi írta...

Nagyon jó lett a torta:) És tetszik, hogy a folyamatot is lefényképezted, ezt én is tervezem egy ideje.

Lakota mágia írta...

Meglátszik, mennyire nem értek a gyurmához, én azt hittem ez szeletenként készül! :-)))
Jól néz ki!!!

Cirelin írta...

Köszi Nasi és neked is Kriszti! :) Végülis szeletenként készül, egymásra pakolom a szeleteket, aztán kivágom kör alakúra, majd jöhet rá a "máz" és végül levágom a felesleges mázat alul. :)

emikke írta...

hamm-hamm, hú de guszták:-)))nagyon jók lettek!!!!gratulálok!

Csapó Krisztina írta...

Nagyon ügyes gyurmás vagy!!!! Irtó guszta lett!!!! :-)

MELI-BEADS írta...

Tegnap is próáltam írni de valami baja volt a rendszerenek mert nem küldte ide a megjegyzésem és valami furcsa gép szőveg jelent itt meg.Na,szóval azt írtam,hogy nagyon fincsi a tortád és szépek a képek is.

Cirelin írta...

Kösz lányok! :)

Meli: Igen, tegnap volt valam gond, mert nekem se jelezte ki, ha pl. valaki írt, hogy több komment lenne. Valószínű valami rendszer hiba lehetett.

Mandy írta...

Nagyon cuki lett!

Süni írta...

Nagyon jo lett. Csorog a nyalam :D