2010. április 7., szerda

Próba fél-pár :)

Az úgy volt, hogy láttam valahol ezt a fajta fülit, és tetszett, gondoltam kipróbálom. Aztán, amikor készen lett, rájöttem, mi a hiba, mégpedig az, hogy nem ragadt össze rendesen, így nem is sült össze, és amikor meghajlítottam a szerelő pálcát letört. :( Azaz a második tört el, az első sikerült, viszont aztán rájöttem, hogy így nem is tetszik annyira, szóval már meg van az ötlet, hogyan alakítom át, és sütök újat, hogy ne essen szét, de addig is mutatom a prototípust. :)



Viszont van nekem egy másik hobbim is, aminek télen nem tudtam annyira élni, ez pedig a fényképezés. Sajnos a gépem nem a legjobb, sőt, alapvetően az egyik legolcsóbbat vettük meg, mert arra volt keret, de majd egyszer lesz egy tuti gépem, erről álmodozom. :) Addig marad ez a gépecske, és amit elbír képként. :) Az alábbiak nagyon tetszenek, még tavaly készültek Görögországban, olyan mázlistán kaptam el a hullámokat a hajóról azt hiszem. :) Persze egy jobb géppel valószínűleg élesebbek lennének a képek, de azért így se rossz. ^^


8 megjegyzés:

Nasi írta...

De jók ezek a képek!

Lakota mágia írta...

Nagyon szépek ezek a képek!!!

Mandy írta...

Azért így is nagyon szépek ezek a képek, én például nem látom a különbséget, milyen lenne, ha egy profi géppel csináltad volna.

Kati-gyöngye és más kézművességek írta...

Szerintem is tökéletesek ezek a képek, nagyon szép út lehetett!

Anami írta...

Ez a gyurmasütögetés egyre jobban birizgálja a fantáziámat... :-)))

Nagyon szép képeket készítettél, gondolom, a nyaralás is jól sikerült!

Edit írta...

Gyönyörű képeket készítettél!!!

Cirelin írta...

Köszönöm szépen mindenkinek, és igen szuper volt a nyaralás is. :)

Timi írta...

Szépek a képek tényleg.

Ezt a fajta fülbevalót nálam (is) láthattad. :) Először maradék gyurmából készítettem.