2010. április 16., péntek

Meska és esküvőszervezés

Ez most egy kicsit rendhagyóbb bejegyzés lesz, ugyanis kivételesen nem szerepel benne készített ékszer, de néha ez is előfordul. :)

Egyrészt már nagyon régóta hezitáltam, hogy Meska, vagy nem Meska. Hallottam jót is rosszat is, és nem akartam azt, hogy mondjuk én magam is rontsam az oldal színvonalát, amire már többen is panaszkodtak más blogokban. Remélem nem így lesz.



Ezen kívül a másik hír, ami miatt mostanság kevesebb időm is volt a gyöngyökre az az, hogy elindítottuk a férjemmel a saját vállalkozásunkat. Ez egy Esküvőszervező cég, ami más rendezvények lebonyolításával, és weblapkészítéssel is foglalkozik. Ezek az aloldalak is elfognak készülni, de most az Esküvőszervezés volt a fő. Most tartunk a reklámozás fázisánál, és végülis ez a bejegyzés is reklám, hátha épp valamelyikőtök esküvőre készül, netán van ismerőse, aki effélére készül. Vagy csak szimplán megmutatom. :) A képre kattintva elérhető a weboldal.

17 megjegyzés:

Nasi írta...

Gratulálok a Meskához és a saját vállalkozáshoz is :)
Remélem sikerül megvalósítani mindent, amit szeretnétek :) Nekünk már nem aktuális az esküvő, mivel mi már tavaly "lerendeztük" :) de észben tartom, hogy ti ilyennel foglalkoztok. Ha esetleg szükségetek lenne rá, az egyik jó barátom csokiszökőkútakkal foglalkozik, és van egy vőfély is a családban :)

Sok sikert nektek :)

MELI-BEADS írta...

Évi én is sok sikert kivánok a válalkozáshoz és a meskához is.Nekem még a nem felé billeg a mérlegem a Meska miatt,de még átgondolom.
Puszi.Még mindig várom a segítséget arra mit emailba írtam.

Melinda írta...

Szia!
Gratulálok én is a vállalkozáshoz és a Meskához is!!! Nehogy azt mondd, hogy a Te ékszereid rontanák a színvonalat, szerintem gyönyörűek, és jók a fotók is!
Sok sikert!

Unknown írta...

Sok sikert!!
A meska miatt ne aggódj, én úgy vettem észre, hogy van pár "rossz szájízű ékszersznob", akik előszeretettel nyammognak ezen, te ne félj. :)

Ki is rakom a blogra :) Meg szerintem facebookon is csinálhatnátok neki klubot, mert akkor aki csatlakozik, annak az adatlapján is látni, azért az is számít, és végülis ingyen reklám :)
És ha meghívókról, menü kártyáról, vagy ilyesmiről van szó, akkor ajánlom a http://borgis.hu/ -t, ami apukám cége, és szépen, emberi áron dolgoznak. :) de ha már erre van emberetek, akkor bocsi a reklámért XD

Anami írta...

A Meska kapcsán petrus-sal értek egyet, a megfogalmazás nagyon találó! :-) Sok sikert hozzá, és a cégetekhez is! Szorítok, hogy bejöjjön a számításotok!

Kaen írta...

Sziasztok :) Én Évi férje vagyok :) Nem szoktam ide irkálni, mert én ugye élőben látom az apróságokat, és már úgy véleményezem, de köszönjük szépen a sok jókívánságot, ritka az ilyen nyitott és rendes közösség :)
A facebook klub már nekem is eszembe jutott, iwiwen már csináltam, facebookon még nem tudom hogy kell, de agyalok :)

Lakota mágia írta...

Sok sikert mindkét vállalkozáshoz!
Örülök, hogy a Meska mellett döntöttél, már meg is kukucskáltalak! :-)))

Unknown írta...

Facebookon annyi, hogy ha rámész egy klubra, akkor baloldalt alul a képek meg tagok meg mindenfélék alatt van egy olyan, hogy 'oldal létrehozása', onnantól már pillanatok kérdése az egész, de ezt nekem is nehezemre esett megtalálni először, mert nehéz kiszúrni, nem reklámozzák agyon :D

Panka gyöngye írta...

Sok sikert kívánok nektek mind az esküvőszervezéshez,mind a Meskához!!!És már én is megkukkantottalak:)

Teca írta...

Hűűűűűűűű ez nagyon szuper! Gratulálok nektek!
Sok sikert és kitartást a vállalkozásotokhoz!
Én is meskázom és nincs vele baj!:-)

Csapó Krisztina írta...

Sok sikert kívánok Nektek!!! Szívből kívánom, hogy egyenes és széles legyen ez az út!!! :-)

Cirelin írta...

Nagyon köszönöm mindenkinek! :) Nagyon kevesek vagytok, ritka az ilyen társaság, szóval tényleg köszönöm! :)

Edit írta...

Kívánok Nektek sok sikert a vállalkozáshoz, Neked pedig a meskázáshoz!!!!

Ilka írta...

Sok sikert kívánok, mindkettőhöz!

emikke írta...

Évi! Sok sikert mindkettőhöz! Nagyon kreatív vagy!

Unknown írta...

Sok sikert Évi! Napjainkban Magyarországon új vállalkozásba kezdeni nagy bátorságra vall! Megérdemled, hogy sikerüljön:)

Süni írta...

Dejo :) Ilyet en is szivesen csinalnek. Gratulalok a sajat vallalkozashoz es sok sikert. Keszits sok eskuvoi ekszert hatha a menyasszonyok rakapnak ;)