2010. április 19., hétfő

Géphalál és kérdés

Hát nem volt ma időm senkinek sem nézegetni a blogját, mert a gépem már jó ideje rendetlenkedik, és ma nem bírtam tovább, újra tettük (azaz ez még folyamatban van programok terén még sok minden kell rá). Már annyira kerregett, hogy kész idegbaj voltam, ha csak egy képet meg kell szerkeszteni, valami szörnyű!
Nem is tudtam ma új szerzeményeimet használni, pedig tegnap voltunk húgom szülinapját ünnepelni, és kaptam sok-sok meseszép gyöngyöt. De majd nekik esek. :)

Viszont annyi kérdésem lenne, hogy ti milyen képszerkesztőt használtok? Nekem photoshop-om volt, azzal tudtam pl. a fényképek színein javítani, ha nem volt rendes fényviszony, meg ilyesmi. Viszont a netről letöltött photoshop-om rettenetesen kikészíti a gépem, csak kerreg, csak kerreg tőle. És még arra se jöttem rá, hogy lehet szép keretet csinálni, mint amiket pl. Mérinél szoktam látni. Tudtok ajánlani valami jó programot esetleg, amivel ezeket a fényviszonyokat lehet javítani, nem terheli le nagyon a gépet, és keretet is lehet tenni a képeknek? No meg persze ingyenesen letölthető. Jó nagy elvárásaim vannak tudom, de azért reménykedem, hátha. :)

Aztán majd jönnek képek is, mert vannak új alkotások, csak most a géphalál miatt nem tudok betenni semmit.

5 megjegyzés:

MELI-BEADS írta...

Szia Évi.
Nekem a Photo Frame Studio van és bejött.Azt hiszem ingyen letölthető.Márciusban 2x lett újra telepités a gépen nálunk ,mert kicsinált idegileg.

toritextil írta...

nekem szerintem a legegyszerűbb van, Picasa, ami a google-fiókhoz 'jár'.. bár keretet még nem láttam rajta, én nagyon szeretem :)

NemVal írta...

Nekem GIMP van, a gimp.org oldaláról ingyenesen letölthető, magyar nyelvű menüvel. Igaz, keretet még nem csináltam vele, de nem kizárt, hogy lehet.

FPA írta...

En is Gimpet hasznalok ;)

Süni írta...

En is a Photo Frame Studiot hasznalok, meg a PhotoScape-t neha.