2010. február 25., csütörtök

Nyelves bogyó és barna medál

Továbbra sem akar sütni a nap sajnos, pedig nagyon szeretném, de még várnom kell rá. Viszont már muszáj voltam fényképezni, úgyhogy nem lettek a legjobbak a képek, de nézzétek el nekem, azért remélem így is elviselhető. :) Több mindennel is próbálkoztam az elmúlt napokban, de menjünk csak sorjában, majd még jön a többi is, főleg, mivel van ami még erősen félkész állapotban leledzik.
Tegnap egyébként voltam a Gyöngyszigetben, köszönöm a tanácsot Anikó! Vettem szerelőpálcát, és sokkal jobb, mint a másik, szebben is lehet hajlítani, úgyhogy meg lett az első tényleg szép kerek hurkom, majd megmutizom, de sajna a fényviszonyok miatt nem tudtam még képet csinálni, mert arany színű a füli, és rettentően nehéz fényképezni.

De ami készült, egy bogyó Dia mintája alapján. Annyi változtatással, hogy a két oldalára nem tettem gyöngyöt és kapott egy ilyen kis nyelvet díszítés képpen. :)



Az alábbi pedig egy nem tudom mi lesz. Elvileg medálnak gondoltam, csak nem igazán van rendesen tartása, de fene tudja. Kész lett, de még nem vágtam el a damilt sem, mert nem tudom, hogy pontosan mi legyen vele. Ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom. :)

8 megjegyzés:

Unknown írta...

Mit szólnál, ha egy karkötőnek lenne a medálja. Csak a kisvirágokkal kéne végig kirakni... Hm? :)

Cirelin írta...

Igen, erre is gondoltam, csak annak meg valahogy nagynak éreztem, de lehet hogy megpróbálom, köszi! :)

Névtelen írta...

Örülök, hogy sikerrel jártál és várom a képet!:-) Szép napot!

Melinda ékszerei írta...

Hűűű, ez csodás!

Meglepetés vár a blogomban, nézz be!

Csapó Krisztina írta...

Szia! Én a helyedben a medál szélét még "megdolgoznám" kicsit, és néhány gyöngy hozzá fűzésével egy domború medált készítenék belőle. Így is gyönyörű, de ha nincs tartása, még tényleg egy kis alakításra szorul. :-)

Cirelin írta...

Oh, köszönöm Melinda. :) A meglepit és a dicsértet is. :)

Kriszta: Hűű, már akkor nem is tudom mi legyen, karkötő, vagy medál. :) Ezen a domborúsítás dolgon én is gondolkodtam, na majd kipróbálom, hogy lenne a jobb, bár egyelőre a medál felé hajlok, mert karkötőnek túl nagynak érzem, vagy az én csuklóm túl vékony. :D

Schnappy írta...

Hello! Nagyon szépek, és a kutyus és a cica is cuki! Imádom az állatokat! :)

Lakota mágia írta...

Én csak megdícsérem, nagyon szép!Ötletet már nem adok!:-) Szerintem ki kellene próbálni mind a két variációban!:-))))