2010. február 9., kedd

Leveles háromszög

Már régóta terveztem és most hétvégén kipróbáltam a leveles háromszög mintáját. Lusta voltam idejönni a vége felé a géphez megint megnézni, és nem értettem, miért nem akar jó lenni, és sajnos csak akkor esett le, amikor már kész lett. Nem igazán lett jó, bár a páromnak tetszik, de kicsi olyan furi, a végét elrontottam. Kissé olyan kinézete van, hogy is mondjam, mintha három mell lenne. :D Na sebaj, lesz ez még így se. :)



Viszont legalább tegnap sütött a nap, aminek nagyon örültem, úgyhogy fényképezgettem picit. A kis virágra nagyon büszke vagyok, eddig ehhez kaptam a legtöbb kommentet, pedig először nem is tetszett annyira. Szóval, ha már napfény volt, lefényképeztem újfent szebben, mostmár lánccal együtt.



És végül egy kép azokról, amiket eddig csináltam, mármint egy részéről, mert fülbevalók máshol vannak, de olyan jól mutatnak így egy helyen. :)

7 megjegyzés:

Mandy írta...

Szépek az ékszereid! Jól mutatnak így együtt és a kis virágos mintád is nagyon jó. Gratulálok!

sapicycle írta...

Nekem nagyon tetszik a leveles háromszöged, ha nem mondod, hogy elrontottad én észre sem vettem volna!A többi munkád is nagyon szép!

Edit írta...

Nagyon szépek! Tényleg jól mutatnak így együtt!

Cirelin írta...

Köszönöm Mandy! :)

Neked is Anna, akkor nem aggódom annyira a leveles háromszög miatt. :)

Edit: Neked is köszi, és üdv. ^^

Süni írta...

Szuper jo lett a leveles haromszoged :)

Tegnap megcsinaltam a mintat amit adtal, de nem voltam vele maximalisan elegedett, mert nem igazan jol valasztottam a gyongymereteket igy lebontottam, persze azert keszult rola foto, majd mutatom :)

Cirelin írta...

Köszi Süni, akkor végülis csak nem rontottam el annyira, ha sokaknak tetszik. :)
Hát igen a gyöngyméret az számít, csak én meg így összeválogattam, ami volt, szóval nem annyira tudom, hogy mi mekkora, de hajrá! :)

Unknown írta...

Jó az úgy. Szépek a holmijaid egy rakásban...