2010. február 7., vasárnap

Az első mintám - kis virág

Süni kérésre készült a minta, bár még életben nem csináltam, nem is értek hozzá, de azért remélem, hogy valamelyest érthető lett. :)
Méreteket nem nagyon tudok mondani, én egy jó nagy teklát tettem a közepére a széle meg kicsi teklák, talán 4 mm-s, de nem tudom, hogy nézik a méretet. De az a legkisebb fajta. A többi meg kása gyöngy.
Minta rajzolás közben rájöttem, hogy picit jobbá lehet tenni, ha kihagyunk a közepénél lévő díszítésből 1-1 gyöngyöt, tehát a kis teklákat nem három gyönggyel fűzzük körbe, hanem csak egy piros, egy arany van, úgy szerintem jobban jön ki, és mindig visszafűzzük az előző kör pirosába is. No, de majd még kísérletezem vele. :)

12 megjegyzés:

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Nagyon ari!

Unknown írta...

Szia! Végre sikerült eljutnom addig, hogy végignézzem a blogodat :) Nagyon ügyes vagy, szépek lettek, amiket csináltál. Nekem legjobban a tengerszem és kiscsillag tetszik, de a többi is nagyon szuper. Csak így tovább! :)

kataanya írta...

Aranyos kis virág!

Unknown írta...

Cuki!!! Köszi, hogy lerajzoltad!

Süni írta...

Koszi :) Mindenkeppen ki fogom probalni. Nagyon profi lett a minta is :)

Cirelin írta...

Köszönöm, örülök, hogy tetszik nektek. :)

Süni: Képszerkesztőben jó vagyok, az adott segítséget. :)

Annamuczi írta...

Nagyon köszi, hogy megosztottad velünk!

Unknown írta...

Nagyon helyes lett a kis virágod és ügyes voltál a mintakészítésben is!
A legkisebb tekla 2 mm-es, de ez tuti, hogy nem az:) Én simán egy mm-es vonalzóra szoktam rátenni a gyöngyöket, és úgy szoktam lemérni:)
Még egyszer gratula!

Cirelin írta...

Andi: Áh, értem. Csak azt nem tudtam, hogy az átmérőt nézik, vagy a gyöngy sugarát, és azért nem tudtam, hogy nézem a méretet. :)

Szikati írta...

Nagyon tetszenek a munkáid, ez a kis virág pedig aranyos, feltétlenül kipróbálom. A minta számomra teljesen követhető, ügyes vagy!

Cirelin írta...

Köszönöm Kati! Örülök, hogy tetszik! :)

Schnappy írta...

Kedves Cirelin! Köszönöm a mintát, látogass el hozzám, és nézd meg az eredményt! :)