2010. február 26., péntek

Arany füli

Tegnap délután végre picit kisütött a nap, aminek nagyon örültem, úgyhogy a tegnap említett arany színű fülit megpróbáltam lefotózni, de sokkal jobbra így sem sikerült. Élőben nagyon szép, csillogós, meg minden, de a kép valahogy nem adja vissza igazán, de ez van. :)
És mikor hazaértem kis boríték is várt. Nem régiben amennyit legalábbis tudtam segítettem Zoknis Pankának, na nem az ajándék miatt, de mégis hihetetlenül aranyos volt, mert így is küldött. Ez végképp felvillanyozta a tegnapi napot, ami régóta az egyik legjobban sikerült napom lett, úgyhogy ez úton is köszönöm neki még egyszer! Kaptam olyan kis kupakokat gyöngyhöz, nem tudom mi a nevük, amit épp jól is jött, és lógókat, de majd lesz fotó, csak most megint rém borús az ég, és jó eséllyel nem sok látszana rendesen belőle.

És akkor a füli. A minta Diától van, de persze megint más gyöngyméretekkel dolgoztam, ami itthon volt, ezért annyiban lett más, hogy csak egyszer mentem végig a bogyókon az apró gyönggyel.



14 megjegyzés:

Ági mama írta...

Nagyon szép lett!!

Schnappy írta...

Hello! Gyönyörű lett! Köszönöm szépen a díjat, már közzé is tettem! :)

Edit írta...

Nagyon szép!!!

Lakota mágia írta...

Nagyon szép!!! "Árgus szemekkel" figyelem, hogy haladsz a szerelőpálcákkal, mert én is most igyekszem tökéletesíteni a tudásomat ezen a területen!:-)))))))))))

Cirelin írta...

Köszönöm nektek! :)

Kriszti: Úgy érzem már alakul a dolog, és erősen múlt a szerelőpálcán is. Az új, amit vettem a Gyöngyboxban sokkal jobban használható, már egész szép kerek hurkokat sikerült csinálnom! :))) Mindenesetre neked is hajrá!

Csapó Krisztina írta...

Aranyos kis bogyeszok! :)

Unknown írta...

Nagyon helyes kis bogyók!

Ilka írta...

Nagyon szép lett ez a füli!

Lakota mágia írta...

Kedves Évi! Olvasom a jótanácsokat is, amit neked adnak,...azt hiszem nekem semmi baj a szerelőpálcákkal!:-) Valahol máshol van a gond!?:-)
De azért lassan belejövök, köszi a bíztatást!:-)

Cirelin írta...

Köszi Kriszta, Bőbe és Ilka! :)

Kriszti: Ment neked egy mél. :)

Lakota mágia írta...

Köszi!!! Az üzenetet, és a jótanácsokat is!:-)))

Unknown írta...

Nagyon helyes lett ez a bogyó, gratulálok! Tényleg szépen haladsz:) Mi a neve a bogyónak? (annyi mintám van, hogy csak név szerint találom meg:)

Cirelin írta...

Szívesen Kriszti! :)

Andi: Köszi szépen! Nem igazán tudom a nevét, a kreativvagyokon van fenn, és raw alapú bogyesz, de itt a link: http://www.kreativvagyok.hu/gyongyfuzes/index.php?olvas=403

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Nagyon helyes kis fülcsi, tetszik!!!