2010. január 15., péntek

Tengerszem

Még egészen az elején próbálkoztam meg az alábbi darabbal, amikor elkezdtem nézelődni a neten minták után. Nem volt egyszerű, főleg, mivel akkoriban még egyáltalán nem használtam tűt sem a fűzéshez, szóval megszenvedtem vele, de megérte. :) Egyik barátom adta neki a nevet, a Tengerszemet, tényleg a kék és ezüst miatt kicsit olyan hatása van, mintha most húzták volna ki a tengerből, úgyhogy rajta is ragadt ez a név.
A minta Arduinnától van, köszi neki, hogy megcsinálta. :)


Hozzá afféle párnak próbálkoztam egy fülbevalóval, ugyanebből a kék gyöngyből, de picit nagynak és súlyosnak érzem még mindig, bár már volt rajtam, és a párom szerint szép lett. Fene tudja. ^^



Ui.: Tegnap megcsináltam a blogom logóját, nehezen jöttem rá ugyan, hogyan kell betenni, de végül csak sikerült. És tettem fel képet is az állatkáinkról. :)

5 megjegyzés:

Süni írta...

Szia!

A peyote haromszog es minden ami peyote technikaval keszul, csak es kizarolag akkor lesz szep ha delica gyongybol csinalod.
Van aki a damilra eskuszik, hogy a haromszog attol lesz szep, attol domborodik ki a kozepe. En cernara fuzok altalaban. Csinaltam mar damilra is peyote haromszoget, de semmivel sem lett szebb mint a cernas. Csak vegig kinlodtam a damillal, ugyhogy ujfent megfogadtam soha tobbet.
Ha esetleg van meg kerdesed akkor az e-mailem: schunee@freemail.hu

Nagyon jo lett a fejleced :) Tetszik :)

Cirelin írta...

Áh, köszönöm, akkor majd utána járok akkor a delicának, és azzal próbálkozom. Köszi szépen! :)

Süni írta...

Kiraktam a karkoto ala a minta elerhetoseget :)

Unknown írta...

Nekem tetszik a fülbevaló, szerintem jól sikerült:) Ráadásul saját 5let, amihez gratulálok!

Cirelin írta...

Köszönöm. :) Igyekszem kreatívkodni, és saját ötleteket is kitalálni, de még sokat kell hozzá fejlődnöm, mert rengeteg technikát még alig ismerek.