2010. január 24., vasárnap

Nagy kékség

Megint én. ^^ Majd egy idő után kevesebb lesz a blogbejegyzés, csak most még vannak régebbi darabok, aztán ezért van naponta. De, amint kevesebb időm lesz, és elfogynak a régiek, a bejegyzések is ritkulnak, de remélhetőleg csak néhány napra. :)
Már régóta szerettem volna, és most ki is próbáltam egy mintát, amit köszi Süninek, hogy megkereste. Nála láttam először ezt a karkötőt, nagyon megtetszett, és a minta alapján gyerekjáték volt megfűzni. Csak a közepén volt egy kis gubanc, a toldás nem sikerült a legjobban, de végül csak megoldottam. :) Nem tudtam eldönteni, hogy melyik oldala a "színe", mint a kötésnél, szóval több képet is csináltam, de igazság szerint bárhogy lehet hordani.



4 megjegyzés:

Kati-gyöngye és más kézművességek írta...

Ez tényleg egy nagyon jó kis minta, ehhez hasonlóból éppen a napokban csináltam én is egy karkötőt, csak nagyon nehezen tudom fényképezni a színe miatt. A Tied nagyon szép lett, gratulálok!

Süni írta...

Hihi, latom Teged is megfertozott ez a minta :))
En is a minap csinaltam egy bordot is belole, de foto egyenlore nincs. Szuper lett :) Gratulalok!

Cirelin írta...

Köszi mindkettőtöknek. :) Ezt is nehéz volt fényképezni, mert a kék jóval élénkebb élőben, de hát ez van, örülök, hogy így is jól mutat. :)
Süni: Várom a bordódat, szép lehet, szeretem a bordót, pirosat. ^^

Süni írta...

Fotozni... oh, arrol en mar reg lemondtam, hogy nekem az valaha sikeruljon. Megrendeltuk a vakut is, pentekre igertek ma meg mar hetfo van, vaku persze sehol.
A bordorol igyekszem majd kepet prezentalni. Mar megint van nehany uj fotozni valom, csak ne utalnek ennyire fenykepezni :-/