2010. január 28., csütörtök

Hematitos füli

Hát picit most elmaradtam, de egyszerűen nincs időm az utóbbi napokban, rengeteg intézni való van, és idegeskedés sajnos. Az előző füli nem volt jóóóó? Bírom ám a negatív kritikát is, hiszen abból is tanulok. :)
Egyébként ez úton szeretném mindenkinek megköszönni, aki nézegeti a blogomat, és ír is hozzá, kommentál, nagyon jól esik, és az eddig kapott segítségeket is nagyon köszönöm, ritka az olyan közösség, ahol nem egymás nyakának esnek az emberek, hanem ténylegesen segítik egymást. Próbálkoztam én már pl. fotós közösségnél, mert imádok fényképezni, de nincs túl jó gépem, és hiába volt pár jó képem alapjáraton baromira leszólták őket, és hogy inkább csak elméletben nézelődjek, amíg nincs jobb eszközöm hozzá. Hát kedvesek voltak...
Mindenesetre most csak egy régebbi kis fülit teszek be, aztán reményeim szerint holnap lesz egy kis időm fűzőcskézni, jó lenne már végre pihenés képpen, és idegesség levezetésnek. Az alábbi darab hematit gyöngyökből van, valami régi elszakadt karkötőm maradványai lehettek, és ezüsttel gyönggyel lettek körbefoglalva. Kis egyszerű, de szeretem, mert olyan jó zizegős. ^^

4 megjegyzés:

Mandy írta...

Tök jó volt az előző füli és ez is. Gratulálok hozzá, hogy saját magadtól sikerült alkotni és nem mintából, innentől nincs megállás! Jó fűzőcskézést, várjuk a további munkákat!

Unknown írta...

Nagyon szép! Jó ötlet volt így körbefűzni a hematitokat!
A többi munkád is gyönyörű! Gratulálok!

Cirelin írta...

Köszönöm Mandy, alakul ez. :) Bár még sok minta van, amik nagyon tetszenek, de szép lassan az én fantáziám is beindul. :)
Neked is köszönöm Nooni. :)

Süni írta...

Aranyosak :)