2010. május 27., csütörtök

Még...még édesség

Készült az utóbbi időben pár dolog, viszont ma jól meg is jártam. Azt hiszem azt kell mondanom, hogy nem ajánlom szerelőpálcák vételére a Gyöngyházat itt Pesten, mert már másodszor járom meg velük. Pár napja vettem több szerelőpálcát is, ma készítettem pár dolgot gyurmából, és amikor elkezdtem szerelni a pálcáról szépen hámlott le az ezüst színű fedő réteg. Hát elég mérges lettem, mivel ez egy elég vékony szerelőpálca, és jó eséllyel nem fogom tudni kicserélni másikra, ami ugyanilyen vékony és nem jön le róla a borítás. Tehát a mai kb. másfél órás gyurma munkámat lehet, hogy dobhatom a kukába, mert nem tudom összeszerelni. :(

Viszont reggel nagyon megörültem, ugyanis nyertem Enicél. :) Méghozzá fődíjat, pedig sosem nyerek, és most mégis, jeee! :)

Aztán még napokkal ezelőtti termés van, amit tudok mutatni, először is egy kis fánk, amit már mondott valaki, hogy jöhet a muffin után fánk is. :)


7 megjegyzés:

Mandy írta...

De jó, kész lett a fánk is:) Nem gondoltam, hogy megcsinálod, csak véletlenül írtam el a múltkor:) Nagyon jó lett!

Anna írta...

nagyon nagyon élethű, és ínycsiklandozó...megkívántam valamilyen sütit :)

MELI-BEADS írta...

A szerelő pálcákkal én is megjártam ,sokat kisérletezetem melyin fajta a legjobb.Viszont ezek a fánkok,hát,nekem kell csinálnom most már igazit,mert annyira megkivántam a fülid láttán.Nagyon szépeket csinálsz,és mindig öröm benézni hozzád.Aszem a mekibe láttam ilyen fánkot,nyámi.Várandosan habzsoltam őket.

Susu írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
MELI-BEADS írta...

Ja,és GRATULA a nyereményedhez!

Ági mama írta...

Jaj de fincsi!!!

Cirelin írta...

Kösziii lányok! :) És a nyereményt is! ^^