2010. május 17., hétfő

Pirosságok anyunak

No, itt a másik nyaklánc, amit újrafűztem anyunak. Ez se volt egy nagy munka, de maga a nyaklánc szerintem szép. Kapott rendes kapcsot, és hosszabbító láncot is. Végül két szemet kihagytam belőle, direkt persze, és egy fülbevalót is passzintottam hozzá. Remélem tetszik majd neki, hétvégén adom oda. :)
Plusz voltunk ma az eső, hideg és szélvihar dacára kedvenc nagykeremben, hoztunk gyurmát, mert kell a cseresznyés füli rendelésekhez. :) Szóval bővült a tárházam egy világos barnás árnyalattal és egy sárgával. Fekete sajnos épp nem volt, pedig azt nagyon szerettem volna, de majd következőre. :)

9 megjegyzés:

Ági írta...

jaj de jó neked :) onnan csak kereskedők vásárolhatnak? bizti tök jó lehet :) nagyon szép ez a kis szett is, hogy lehet ilyet gyurmából?

Cirelin írta...

Nem, bárki vehet ott, csak jó messze van. ^^
Ez nem gyurma, az szép is lenne, ez sima gyöngy. :) Anyu egy régi nyaklánca, amin rossz csat volt, és cserét kért rá. :)

Ládikó írta...

Nagyon szép, egyszerű, de nagyszerű. :-)

Ági írta...

jaaa, azt hittem :) pedig teljesen olyan :)) abból a nagykerből rendelni nem lehet?:D

Ági mama írta...

Csodálatos, még ha egyszerű is!!

Lakota mágia írta...

Biztosan örülni fog anyukád, hogy "szettesítve" kapja vissza! :-)

MELI-BEADS írta...

Lehetek én is az anyukád?:)Jó egy ilyen lányka az emberfiának,mint Te.Jó lett nagyon.Kicsit irigykedem hogy mehettél vásárolni mert én már napok óta azért szenvdek,hogy nem tudok mit fűzni,annyira leapadt a felhozatalom.

Cirelin írta...

Köszi mindenkinek! :)
Meli: Plusz egy anyukát végülis elbírok. :) Drukkolok, hogy tudj menni mielőbb vásárolni, én most e téren szerencsés vagyok, van most jó adag gyurmám, plusz anyuéktól sok gyöngyöt szereztem, amikor legutóbb voltunk náluk, szóval most van készlet. :)

Anami írta...

Nagyon szép kis szettet készítettél!