2010. június 19., szombat

Köszönet!

Köszönöm a kedves szavakat, és az e-mail-eket, amiket kaptam. Fogok rájuk válaszolni, de tegnap sem voltam itthon, ma sem leszek estig, és holnapra is baráti társasággal programom van. Kicsit zsúfolt a hétvége. :)
Nem hagyom abba a blogolást, tudom, hogy nem kellett volna a szívemre venni a dolgot, de azért akárhogy is, nehéz az ilyesmit máshogy kezelni, még ha az ember próbálja is.
Ahogy lentebb írtam hozzászólás formájában, a hobbimat amúgy sem vehette volna el senki, viszont arra nincs szükség, hogy bárki is rossz éjszakát okozzon bármilyen burkolt, vagy cinikus megjegyzéssel. Aki akar valamit mondani, az tegye nyíltan. :) Továbbra is fogok gyurmázni, és biztosan lesz még olyan, hogy elkészítek valamit, amit már már csinált, vagy tudat alatt jön tőle az ötlet, vagy nem is tőle jön. Ezzel nem tudok mit csinálni, nem tudok minden alkalommal mindig mindenkit belinkelni, de azért láthatóan igyekszem megtisztelni másokat. Köszönöm a kedves visszajelzéseket, miszerint azért sok egyéni ötletem is van, ez megerősített abban, hogy végülis jó úton haladok. :)

Meskára úgy hiszem bárki azt tesz fel, amit akar, hiszen eleve nem egy olyan bevételi forrás, ami rettentően megkárosítana mást, ha két hasonló termék van, de nem is egyforma. :) Szerintem Sajni neked se legyen olyan, hogy valamit azért nem teszel fel, mert más már megcsinálta előtted két nappal, hiszen a gyurma pont egy olyan dolog, amit a körülöttünk lévő tárgyak ihletnek, tehát bármikor eszébe juthat két embernek teljesen ugyanaz. Mutasd meg bátran! :)
Jucii blogját levettem a bloglistámról, és nem fogom nézegeti miket csinál, így végképp fel sem merülhet benn, hogy e miatt jelenik meg nálam pont ekkor valami, mert nála láttam. Cserfescsillagot is levettem, de ha jól sejtem ő írt nekem e-mailt, tehát őt vissza fogom tenni, de nem ma, mert 8-kor indulni kell itthonról. Ha máskor cinikus, burkolt bejegyzést kapok, azt egyszerűen törölni fogom, és nem fogok vele foglalkozni, hogy máskor ilyen ne legyen, az jön olvasni ide, aki akar. Aki nem, az ne tegye.

Még egyszer köszönöm. :) Zárás képpen pedig egy szendvics, még pár napja készült, és persze amit már szintén tuti sokan megcsináltak.

És még utóiratként, amit viccesnek érzek picit. ^^ A blogom látogatottsága ebben a két napban, amíg ezek a történések voltak, most volt eddig a legnagyobb. Kimagaslóan, tehát szinte kétszer annyi frissítés, nézegetés volt a blogomon a viták alatt, tehát végülis mondhatni hasznos is volt valahol, ha úgy vesszük.

13 megjegyzés:

Johanna írta...

Bár a szezámmagot nem szeretem... ez nagyon király lett :D
Husi sajt és saláta? :)
De jóóóó
úgyhiszem elmegyek reggelizni;)
Örülök, h maradtál

Cirelin írta...

Köszi. :) Sonka, sajt és saláta, husi barnám nem volt. :D De majd, ha lesz husi barnám, akkor mindenképpen akarok a mekis sült krumpli mellé sajtburgert. :) ÉS Jó étvágyat! :)

Ági mama írta...

Azt hiszem én is rohanok, keresek valamit a hűtőben, ezek a szendvicsek nagyon meghozták az étvágyamat! Megint egy remek alkotás!!!

emikke írta...

Nagyon guszták lettek! Mi több, tényleg étvágygerjesztőek!
Én is örülök a döntésednek!:-))

Edit írta...

Én vega vagyok, de ez a sonkás szendvics nekem is bejön! :-)))

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Fincsiségesek!!!!

Mona írta...

Fú, ez de nyami :P Kár, hogy diétáznom kell épp :( Marad a nézegetés :)

(és én valamiről nagyon lemaradtam, ugyanis a napokban nem olvastam blogokat, de ez most kíváncsivá tett... pótolom)

NemVal írta...

Néhány napja nem jártam Nálad. Mondhatom, szerencsére, mert így előbb olvashattam a döntésedről, hogy folytatod, mint a megelőző kellemetlenségről.
Nem szoktam gyurmázni, de mindig megcsodálom az ötletes fülbevalóidat. Nagyon tetszenek. Igen-igen sajnáltam volna, ha az újabbakat nem láthattam volna...
Ez a mostani is jól sikerült, étvágygerjesztő. Gratulálok!

Ági írta...

úgy megenném :D

Orsi írta...

Fú, hami-nyami!!! :D

Cirelin írta...

Köszönöm mindenkinek! :) Most megyek én is bedobni egy szenyát, megéheztem a vonaton. :)

Lakota mágia írta...

Örülök, hogy megint elkészült egy újabb finomság,..és, hogy lesz még folytatás!!! :-)))
Szuper lett ez is!!!

Timi írta...

Én is örülök! :) Szuper lett!