2010. június 28., hétfő

Egy nyaki+füli és egy palitorta

Készültek gyurmák is, de nem volt még időm/energiám összeszerelni őket. Remélhetőleg majd holnap, és akkor mutatok képeket. :) Végre szép az idő, lehet értelmes fotókat készíteni. A hétvége elég zsúfolt volt, tegnap tartottuk a férjem névnapját, amire jöttek a szüleim és a húgom Dunaújvárosból. Most taliztak először az állatsereglettel, de jól összebarátkoztak. Még Sunny a cicánk sem bújt el, hanem a vége felé már ott aludt a kanapén apu és a húgom között. Fejlődik a cica. :)
Egy nyaki+füli párost tudok most mutatni. Anyu még két hete adott nekem három nyakláncot, amiket felfűzött ilyen jó hosszúra, de úgy nem szereti hordani, szóval megkért, hogy fűzzem fel valahogy több sorosra. Ilyen lett és még egy fülbevaló is készült hozzá. :) Még lesz majd egy narancs és egy citromsárga.
Ezen kívül palacsinta tortát csináltunk, a párom kente, én meg csináltam rá a krémet (ez az első csoki krémem, és finoooom lett :)) és a rózsák most nem gyurmából, hanem marcipánból készültek szintén saját kezűleg. :)

4 megjegyzés:

Johanna írta...

Nagyon szépek! És a torta is szuper lehetett!!!

Edit írta...

Nagyon jól sikerült a szett és a torta is!!! :-)

Lakota mágia írta...

A szett is szuper, tetszik a színe is, a palacsintatortát pedig nagyon-nagyon szeretem!!!

Anami írta...

Nagyon szép szettet készítettél! A torta pedig nagyon gusztusos!