2010. június 2., szerda

Eperszemek 2.0

Sajnos nem sok időm van új dolgokat csinálni, mert kaptam pár megrendelést, amiket szombatra meg kell csinálnom, ami végülis jó dolog. :) Viszont az időmet csökkenti. Azért egy eperke készült még tegnap, ez szerintem sokkal jobban néz ki, mint az elődje és a férjecském is azt mondta, hogy így jobb. :)



Plusz rendelésre készült ez a cseri, aminek jóval hosszabb a szára, mint az eredetinek volt. Nekem picit túúúl hosszú, de a vásárló ezt kérte. :) Ma vittük a gazdájának, erre nem eltörött útközben a levél? :( Húde mérges voltam. Azt hiszem az lehetett az ok, hogy túlzottan elállós lett, de ma csináltam lapítottabbat, ami jobban bírja a strapát és hát táskába nem teszem többet, az tuti!

6 megjegyzés:

Timi írta...

Olyan ennivalóak :)
Nagyon szépek lettek!

Lakota mágia írta...

Jöttem vacsizni! Örülök, hogy ma gyümölcs van!
:-)
Nagyon jól néz ki az eperke,..az időhiányra nem értem miért panaszkodsz, hiszen egymás után készíted az újabbnál újabb finomságokat, olyan gyorsan, hogy követni sem lehet! :-)))

Cirelin írta...

Köszi lányok és egészségedre Kriszti! :) Hát igen én ilyen mindig többet akarok típus vagyok. :D

sajni írta...

Szia! Jaj de jó hogy végre tudok írni neked :)) Nagyon köszi. és szuperek az alkotások!

MELI-BEADS írta...

Egyszerűen szépek.Az eper és a cherry is.Méghogy nincs ideje:)!?Mi lenne ha lenne?Várom a leveled.Kaptál tölem egy blogos üzit,kb két hete(nagyjából)?

Ági mama írta...

Hátha nem is fogunk fogyasztani ilyen gyümölcsöket, legalább nálad gyönyörködhetünk benne!