2012. január 26., csütörtök

Várunk tavasz!

Nem sok időm van sajnos a blogolásra, szánom-bánom. Lillus 9 hónapos lett 22-én, nem viszi mostmár túlzásba a napi alvást, és 1-2-szer 1-1,5 óra. Amikor pedig ébren van, túl sok mindent nem lehet mellette csinálni, kis örökmozgó, mászik, feláll lassan egy hónapja és kapaszkodva elkezdett lépegetni is. Gyurmázni meg ugye nem lehet, ha az embernek fel kell ugrálni, és figyelni másra folyton. De azért készült sok minden, még karácsony apropóján is, meg most az utóbb pár napban is próbáltam pár újdonságot összehozni, mutatok képeket, jó eséllyel erősen ömlesztve és a teljesség igénye nélkül. ^^

6 megjegyzés:

IsaBella írta...

Szia Cir! Örülök, hogy a blogodon is láthatok egy-két újdonságot. (:
Nagyon jók lettek! A sárkányt imádom. (:
Isa

Lora írta...

Szia!

Köszönöm, hogy felhívtad a blogomra a figyelmedet! Ahogy végiglapoztam, elég sok termék ismerős volt! Én nem csak az én munkáimat láttam viszont!
A baglyot kép alapján csináltam amit küldtek nekem és ilyenre kellett csinálnom.

Schnappy írta...

Nagyon jópofákat alkottál, az első sárkány a kedvencem, nagyon édes!:)

MELI-BEADS írta...

Szia Cir!
Örülök az újdonságaidnak!Szépek lettek!Tudom milyen lehet egy kis örökmozgóval együtt élni,nekem is ilyen volt,és most is az a Zsófim.Most még a gyöngyeimet is szét hordja a kis drágám.:)))

Cirelin írta...

Köszi mindenkinek! :)

Lora: Értem, hát én a te blogodat miután most láttam pár napja először, nem tudom mi volt ismerős. ^^ Nekem volt sok dolog ismerős nálad az enyémek közül, amik régebben készültek. ^^ A baglyot pedig lehet hogy kép alapján készítetted, de hogy hajszálra olyan mint az enyém és én nem kép alapján csináltam, az tuti. :)

Johanna írta...

Hát nagyon édesek lettek a kis gyurmaékszerek. Babázol folyamatosan? :)))
Nézz be hozzám, találsz ott valamit ;)