2011. december 9., péntek

Játékok, újdonságok, babácska

Sziasztok! :) Nagyon eltűntem mostanában, aminek több oka is van. Egyrészt valami miatt nem engedett bejegyzést írni a blogspot, és képeket betenni. Aztán a többi blogot sem engedte megnyitni, úgyhogy egy időre feladtam. Aztán a karácsony miatt nagy ékszerkészítési láz van, rendelések és ajándékok. ^^ Ezen kívül pedig csöppségünk elkezdett kúszni kb. 2-3 hete, most pedig már a mászásnál tart, szóval nagy lakásátpakolásokat is tartottunk, és hát sok időt is leköt a babó. :) Ezen kívül pedig az első megfázást is összeszedte, ami első reakcióként éjszaka nem átalvással és magas lázzal járt két napig, úgyhogy nem volt sétagalopp az utóbbi pár nap. Szerencsére már csak picit taknyos, szívogatjuk az orrát, de semmi komoly, a doki szerint még csak piros sem volt a torka, csak hevesen reagált a náthára.

Viszont játékok! :)
Nagyon aranyos babáknak való játékot lehet nyerni itt: http://markojuci.blogspot.com/2011/12/jatek.html
Schnappy pedig szuper adventi játékkal kedveskedik mindenkinek érdemes jelentkezni. :) http://schnappy-jewelry.blogspot.com/2011/11/adventi-naptar-jatekadvent-calendar.html

Aztán jöhet egy-két újdonság, még a halloweeni dolgokat sem mutattam meg, szóval most így ömlesztve:



És végül, de nem utolsó sorban egy kis Lillaaaa: :)





10 megjegyzés:

Schnappy írta...

Jaj, de édes kisbaba!!:)
Annyira cuki dolgokat csináltál, a denevéres és a szellemes a legjobb!:)
Köszi, hogy játszol velem!
Úgy van, hogy egyszer jelentkezel a fő játéknál, és bekerülsz a közös kalapba, és a végén minden nyeremény is bekerül, és egy nyereményhez húzok egy nyertest, tehát nem lehet választani, ki mit szeretne megnyerni!:)

Cirelin írta...

Köszii! :)
És értem már a dolgot, én sose nyerek, ami szerencse kérdése, de jeliztem azért, maga a kezdeményezés is nagyon elismerendő! :)

Lara írta...

Elolvadok...nagyon édes a kislányotok és ügyes,hogy már kuszik.

Johanna írta...

Hát ez a baba csodaszép!!! Nagyon aranyos!
A gyurmás dolgok is szépek, egyre ügyesebb vagy! :)
Nagyon tetszik a balett cipő :)

moonsafari írta...

Hihetetlen cukorfalat a kislányod! Nagyon édesek a képek! És te is nagyon szép vagy a képen! :))

Napsugárkisasszony írta...

Nagyon aranyos picilány!:3

Cirelin írta...

Köszönöm, aranyosak vagytok! :)

IsaBella írta...

Lilus nagyot nőtt, mióta nem láttam róla képet! Örülök, hogy nem volt komolyabb baja. (:
A gyurmák is nagyon jók lettek, egyik jobban tetszik, mint a másik. :D
Kellemes hétvégét!
Isa

Eszter írta...

eddig nem írtam,de most,hogy már a boszilábat is látom,szólok,hogy leállhatnál végre a másolással...ennyire nincs ötleted?

Cirelin írta...

Kedves Eszter. :) Mint már millió helyen elmondtam, nem tudom miért vesz mindenki mindent másolásnak. Te láttad már az Oz-t? Nekem kiskorom kedvenc meséje volt. Úgy gondolom rengeteg olyasmit készítek, amiket mások másolnak rólam, én nem érzem úgy, hogy másolnék, az már úgymond egyéni szoc. problémád, hogy nem jut el az agyadig, hogy az ember körülvevő dolgokból merít ihletet, és lehetséges, hogy valakit ugyanaz vesz körül, mint más valakit is. További kellemes napot neked!