2011. október 6., csütörtök

Medálok, nyakláncos és azért persze néhány füli is

Mostanában készült több medál is, ötlet volt, vagy épp rendelés. Úgyhogy ezeket mutatom meg, no meg persze füliket, gyűrűket is, mostanság van termés, főleg hogy csak időnként mutatok sokat. :)
Az angol zászló rendelésre készült, büszke vagyok rá, szerintem jól sikerült. ^^ A gitár csak úgy, a hajpántnak pedig az a története, hogy a férjem szerint kéne nekem, mert jól állna, úgyhogy vettünk a piacon. Viszont gondoltam kicsit fel kéne turbózni, így kapott egy rózsát. A többiek úgy jöttek, a piros rózsa kulccsal ajándékba ment, a lóherés medál annak apropójából készült, hogy leltem a dobozomban egy kis patkót, a tappancsok pedig külön kérésre készültek, ott nem az enyém az érdem ötlet terén. :) A virágos szett, a gyűrű és a bedugós pedig szintén úgy jött, már rég gondolkodtam ilyesmi motívumban.















5 megjegyzés:

Schnappy írta...

Hú, mennyi szépséges, új alkotás! Nagyon tetszenek a kutyunyomok, annyira édes! A nyakláncok gyönyörűek!:)

Lora írta...

Nahát! De ismerős a gitár is és a Fanta szelet is!! Még jó, hogy Te szóltál rám!!!

Cirelin írta...

Hm... a gitárt én netes kép, nem gyurma alapján csináltam. :) Fanta szeletről nem tudok, nekem az krémes, és szerintem egy krémest sokféleképpen nem lehet megcsinálni. ^^

Lora írta...

Ezekre gondoltam, látod mennyire hasonlít, pedig nem is ez alapján csináltad!
http://lora-fashion.blogspot.com/2011/07/izelito.html
http://lora-fashion.blogspot.com/2011/04/csak-ugy.html

Cirelin írta...

Google még mindig. ^^ Ha kifejezetten másoltam volna, hidd el, akkor egészen ugyanolyan lenne, úgy gondolom van akkora tudásom, hogy tudjak 100%-ban ugyanolyat csinálni. :)