2011. szeptember 15., csütörtök

Rendelések, gyűrűk, bedugósak

Sok minden készült mostanság, ami új, akadt, ami rendelés, akad, ami ötlet, és még utóbbi akad is, de időm nem sok van saaajnos. Ha játszanál velem, akkor nézd meg az előző bejegyzést is. :) Ez volt a reklám helye. :)
Lillusom lassan 5 hónapos, epekedve várom, hogy tudjon ülni, mert mostanság amikor nem alszik, akkor nyűgös, egyedül nem nagyon tudja elfoglalni magát, én meg ha folyton mellette ücsörgök, akkor nem halad se a gyurma, se a házimunka, arról már nem is beszélve, hogy magamra mikor jut időm. No meg a séták se nyerőek, mert a babakocsit rövid ideig viseli el, mivel nem lát ki. No mindegy, mutatom, amik készültek. :)
A Sport szeletes füli rendelésre készült, sok helyen láttam már olyat, ahol a felirat nyomtatva, majd ráapplikálva van, én már csak azért sem úgy csináltam. ^^ A madárka Azúr a Rióból, nem láttam a mesét, de érdekes lehet, a béka pedig a Hercegbő és a Békából való, szintén mindkettő rendelésre, ma röppennek a postával. A fánkos gyűrű azért lett, mert ő az első gyűrű, amit készítettem, a másik fánk pedig bedugós is meg lógós is egyben. ^^ A kis gyíkos saját kútfő, amúgy medál, a malacfej pedig gyűrű rendelésre. Végül pedig apró bedugós lakkozott M&M's, amit megtartok, mert nagyon tetszik. :)







6 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nagyon helyes mind,nekem Azúr tetszik de nagyon!

MELI-BEADS írta...

Nagyoooo,naaaagyooon jóóók lettek:)),én is megtartanám a m&m füliket,annyira édesek:)).Gratulálok neked a szép felhozatlhoz,és további sok sok szépszéget kívánok!

Perladora írta...

Fantasztikusan kreatív és nagyon egyedi alkotások lettek!! Gratulálok!! :-)

Cirelin írta...

Köszi lányok, én is büszke vagyok rájuk! :)

Schnappy írta...

Nagyon cukik, a békák és a malac a kedvencem!:)

Cirelin írta...

Köööszi Schnappy! :)