2011. augusztus 20., szombat

Rózsa, Forma 1, Túró rudi

Egészen el vagyok mostanában havazva rendelésekkel, ami jó, mert Lillusnak lassan etetőszék is kell, meg most vettünk botmixert lényegében főként neki, mert már kezdődik a nyammogós időszak. Ma be is törölt egy fél jó kis pépesített barackot. :) De akkor menjünk sorban.
A rózsás szett színekért nagyon oda vagyok, tetszik ez a kétszínű verzió. Nem rendelésre készült, csak úgy. :) A Forma 1-es Hamilton sisak már rendelés volt, a vevőnek nagyon tetszik és szerintem is jól sikerült, büszke vagyok rá, pedig féltem a projekttől. :) A Túró rudi pedig nem nagy cucc, sokaknál láttam már, gondoltam én is megpróbálkozom vele. Alul pedig egy kisebb csomag tegnap jött érte lelkes új gazdája.:)





Végül pedig Lilla képek, mert azért mégis csak az időm nagy részét ő teszi ki mostanság, és hétfőn már 4 hónapos lesz! :)



5 megjegyzés:

Panka írta...

Hogy telik az ido... :))) Nagyon orulok, h Lillas kepeket is szokal feltenni :))) Nagyon szep a rozsas szett!!! Es persze a tobbi is jo lett. A turo rudit meg imadom ;)

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Gyönyörű minden munkád,Lilla nagyon jó kislány lehet hogy ennyi időd marad még mellette valamit csinálni!A rózsás szetted nagyon tetszik!

Cirelin írta...

Köszi lányok! :)

Hát igen Panka, az idő az csak úgy repül, bár nem mindig tűnik úgy. ^^

Ewa: Sok időm nincs, de időnként 1-1 órát kihasználok, végülis muszáj is, az nagyon monoton, ha az ember egész nap csak babázik és házimunkázik, így van kikapcsolódás is, no meg még kis bevétel is jön a konyhára, amit lehet a csöppre költeni, így mindenki jól jár. :)

Perladora írta...

Annyira imádom az ilyen kis vidám fülbevalókat, nagyon jók lettek! :-)

Cirelin írta...

Köszi Perladora! :)