2011. augusztus 8., hétfő

Repül az idő

Lillus nő, ám napközben nem alszik túl nagy időtávokat, így igazán leülni gyurmázni nagyon régen nem volt időm. Készült néhány rendelés hétvégenként, amikor a férjecském babázási melót tud átvenni, hétközben nehezebb eltalálni mikor nem csak fél órát, hanem mondjuk 1,5-2-t alszik a kisbogár. Nem is tudom, hogy csináljátok a gyöngyözést, gyurmázást, akiknek van babájuk, kisgyerkőcük. :)
Az alábbi dolgok készültek, a droid rendelésre, a bari szintén, a medált pedig a férjem kérte. PLB, azaz Pozitív Lelki Beállítottság, afféle amulettként funkcionál. :) A maci pedig gumicukor, gondoltam kipróbálom, milyen. :)




Végül pedig Lillusról is adok közzé képeket. Szépen nő, bár mindig lekicsizik, a minap is lementünk a boltba, erre megkérdezi az eladó, hogy pár hetes? Bakker, 3,5 hónapos, de nem egy díjbirkozó alkat. Azért abból hogy tartja a fejét, mennyire figyel le lehet szűrni, hogy nem pár hetes. :P No mindegy. ^^ Már nagyon ügyes, sokáig kitartja magát hason a kezén, bár nem szeret hason lenni, úgyhogy már fordulgat át időnként a hátára. :) Néha az ágyában is hason leljük meg, amikor eredetileg háton lett letéve. ^^ Mostanság babakocsi ellenes lett, az a tipp, hogy nem lát ki, de még ültetni nem lehet. Vettünk egy mei tait, és hordozgatjuk, úgy el van, tegnap elmentünk Europarkba, nagy séta volt, jót aludt odafelé. :) Elkezdtünk kóstolgatni is, a barack nagyon bejön neki, de persze a fél világ is kajás, amikor eszeget. :)





4 megjegyzés:

Napsugárkisasszony írta...

Egyemmeg-egyemmeg de cukiiiiiiii!:3

horimarika írta...

Ugye, minden nap többször is megpuszilod a puszipontokat!?!?! Úgy meggyömöszölném a kis drágámat!

Cirelin írta...

Köszi! :)

És mindent össze-vissza puszilok rajta. ^^

Schnappy írta...

Jaj, de cukipofa! További sok boldogságot kívánok hozzá!

A droid nagyon menő!:)