2011. augusztus 25., csütörtök

Polyvore játék!

Egy kis játékot gondoltam ki, mert már nagyon régen volt nálam ilyesmi. Ez egy kis melós dolog lenne, ha akad érdeklődő, aki szeretne tőlem fülit, akkor hajrá-hajrá! :)


A feladat:
Válassz egy ékszert azok közül, amiket én készítettem és csinálj vele egy jó kis összeállítást. :)
http://www.polyvore.com/
Itt tudsz regisztrálni, kell hozzá egy progit feltenni, de csak annyi, hogy a böngészőben felhúzod a böngésző eszköztárba. Ha nem igazodsz el, írj mélt és megpróbálok segíteni pár sorban, de ha angol tudásod van, akkor el lehet igazodni rajta.
Amint készen vagy, küld el nekem a képet e-mailben a kreativ@alommuhely.hu címre, én pedig egyszerre fel fogom majd őket tölteni facebookra.
2011. augusztus 25-31. éjfélig küldhettek képeket. Az egyik nyertest azok közül sorsolom, akik küldtek be összeállítást, ő kapja a szilvatortát.
Aztán lehet szavazni pár napig a beküldött összeállításokra, és az így kikerült első 5 között kisorsolok még egy fagyi fülit. :) Tehát célszerű hozzá likeolni az oldalt, mert akkor tudtok szavazni is a képekre. :)
Várom a képeket!

5 megjegyzés:

Schnappy írta...

Hm, érdekes új játék, más mint a többi!:)

Cirelin írta...

Én is máshol láttam, szóval nem egyedi ötlet, de legalább picit más, mint az eddigiek. :)

Napsugárkisasszony írta...

De jó!Többet is lehet?:)

Cirelin írta...

Célszerű egyet, mert a szavazáson csak egyel tudsz indulni. :)

Napsugárkisasszony írta...

Ja értem.:)
Nagyon nehéz lesz választani az ékszerek közül,mert mind gyönyörű!Remélem nem gond,ha párat felhasználok a szettjeimhez...
És akkor kiválasztom majd a kedvencemet,és azt nevezem be!:)