2011. augusztus 14., vasárnap

Egy kis idő, egy kis gyurma, egy kis rendelés

Volt mostanság pár rendelésem, úgyhogy nekiestem a gyurmázásnak, ennek örömére megint kijött a kezemen egy kellemes ekcéma, amivel mostmár muszáj leszek elmenni dokihoz, mert baromira fáj és szét van esve két ujjamon a bőr és nem kéne megvárni, míg tovább terjed. :S
De lényeg a lényeg, hogy készült ettől függetlenül néhány rendelés és néhány ötlet, ezeket mutatom most meg. :) A sarki lunda rendelésre készült, képet kaptam, hogy ilyen madárkát szeret egy ismerős. Citromos jégkrémet és epres muffint már csináltam, de előbbi most világítós, utóbbi pedig valamivel élénkebb színű, mint a régi. A málna torta szintén rendelés, de akkor már többféle verzió készült belőle.








5 megjegyzés:

emikke írta...

Hát ez a madárka a kedvencem! a többi is nagyon jó lett...el kell mennem egy cukrászdába kifosztani..guszták:-))

Schnappy írta...

MInd nagyon cuki, de ez a madár a legjobb! Annyira aranyos! Játékra invitállak a blogomon!:)

Cirelin írta...

Köszi mindkettőtöknek! :) Megkukkantom a blogod Schnappy. :)

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Nagyon nagyon szép és ötletes dolgokat készítesz,az első madár nagyon tetszik:)Ami a babádat illeti nem is kicsi,az emberek az óriás bébikhez vannak szokva,aki normális az már kicsi? Megnő ő is és egy fél év múlva senki nem mondja hogy kicsi,hanem azt hogy nagyon cuki!

Cirelin írta...

Köszi EWA! :) Már most is így van, arra aki azt mondja pici nem figyelünk. A legtöbben azt mondják milyen aranyos, milyen szép és már milyen nagy. :)