2011. április 11., hétfő

Mostmár bármikor érkezhet... :)

Férjecském már teljesen be van sózva, én azért izgulok is picit, és nyugodtabban viselem a dolgokat. :) Lilla igazság szerint bármelyik nap úgy dönthet, hogy érkezik. Eredetileg 23-ára voltunk kiírva, a védőnő szerint 25, nőgyógyász váltás után pedig 30, szóval zavarosak az időpontok, de lány baba, no meg ki tudja, úgyhogy igazából bármikor érkezhet, ha úgy dönt. Ma megyünk ultra hangra, nagyon izgulok, hogy most hány kilós lehet stb. :)
Azért gyurmázgattam is, bár kisebb intenzitással, mert idő is kevés van (szinte minden nap valamilyen vizsgálat), és reggelre a kezem is mindig nagyon megfájdul, a gyúrás már nem nagyon tesz jót sajnos. Amik készültek mostanság, azok az alábbiak, csokis bonbon, ceruza most picit másképp mint régebben, cicus, csibe már a húsvét előszeleként és egy dobókockás füli.




8 megjegyzés:

Csapó Krisztina írta...

Nagyon cukik!!! :-)
Szurkolok Nektek, hogy minden a lehető legjobb legyen. Meglátsd, minden csodálatos lesz, életetek egyik legszebb élménye. :-)

Timi írta...

Szívből gratulálok :DDDDDD Hogy bírod? Biztos bent akar még maradni, mert tudja, hogy nem olyan jó az idő, megvárja a nagy meleget :D

Jó egészséget nektek!
A gyurmák pedig szokás szerint csodásak!

Schnappy írta...

Júj ez a kis kacsás, meg cicás füli tök édes! Én is áprilisi gyerek voltam, a bolondok havában, látszik is rajtam! :)
Kitartás, apás szülés lesz?

Cirelin írta...

Köszönjük! :)

Kriszta: Igen, csodás lesz, mi is így látjuk. :) Sokan mondják, hogy nem tudjuk mire vállalkoztunk, meg hasonló negatív dolgok, de hát ez butaság, imádni fogjuk a picit. :)

Timi: Lehet hogy várja még tényleg a jó időt, de nem is baj, kell még hízogatnia. ^^ És bírom, néha nehézkes, de kitartok. :)

Schnappy: Természetesen, a papa jobban izgul, mint én minden miatt, ő a nőiesebb lelkületű nálunk. :) Napi szinten számolgatja hány százalék eséllyel jön aznap, nézi a neten a mindenféle adatokat. ^^

Kaen írta...

Naná, nélkülem el sem indulhat a szülés :) Köszi a visszajelzéseket, meg hogy bátorítjátok a drágámat. ^^

Marijja írta...

Bámulatosak az alkotásaid,ahogy bánsz a gyurmával gratulálok!Én még csak most kezdtem!Szívesen veszem a tanácsaid!
Köszi!

Schnappy írta...

Hát ritka ez férfiaknál, szerencsés vagy!:)
Gyere játszani a blogomra, ha van kedved! :)

Cirelin írta...

Köszönöm szépen Marijja és neked is hajrá! :)

Schnappy: Köszi az invitálást, és igen szerencsés vagyok, ez tény. ^^