2010. augusztus 19., csütörtök

Lassú víz partot most

Minimális időm volt mostanság, főleg hogy rendelésem is volt, ami jóóóó, plusz sok dolog. :) Holnap augusztus 20-a, a klubbal talizunk, tűzijáték, éjszakai összeröffenés, szerepjáték hajnalig, plusz tv-zés, társasozás, úgyhogy szombaton délutánig alszom minimum. :)
De ami készült, volt amit már nem volt időm fotózni, de egyrészt rendelésre fagyi, másrészt egy medál, bár annyira nem sikerült igazán jól. Aránylag pici, de hát nem tökéletes, de ma készült ari elefánt, holnap remélem lesz időm fotózni. Újfent megkaptam facebook-on, hogy miért nem csinálok saját ötletet és mindig másolok csak. Hát egy mozdulattal töröltem és tiltottam az illetőt, már nem foglalkozom az ilyenekkel. :) Ha valaki mutat máshol olyan békát, vagy sárkány-kígyót, amiket mostanában csináltam megeszem a nem létező kalapom, és amúgy se szabja már meg nekem senki, hogy mit csinálok és mit nem. :)

9 megjegyzés:

Minna írta...

Wow *.* Nagyon szép lett ez a medál :)
A kritikával meg ne is foglalkozz... irigység...:D

Cirelin írta...

Köszi Minna! :) A medál esetén főleg, mert én olyan nagyon bizonytalan vagyok vele, nem fogott meg eléggé. ^^

Ági írta...

Nagyon jó lett a medál és a fagyi is és a kritikával meg ne törődj csak irigykedik:) Így tovább:) Nekem teccenek a munkáid:)

Artemis írta...

Nagyon jó lett a medál, és az a fagyi... guszta!, mint mindig :) Nagyon tetszenek a munkáid és szerintem ennél eredetibb munkákat nem készíthet senki, úgyhogy ne törődj az ilyen fajta kritikákkal, hisz csak irigyek :)
Pussz

Nuss írta...

Tetszik a medál :) Kitettem Neked egy díjat a blogomba, később láttam csak, hogy már megkaptad, de nem szívom vissza, gratulálok! :) http://nuss-kreativkucko.blogspot.com/

MELI-BEADS írta...

Szép lett a medálka és afagyis fülik is.
Ne törödj az "olanyokkal",mert nem tudják már kiben kössenek bele,biztos kisebbségi érzetük van és pukkadnak,mert Te jobb vagy náluk!Hajrá Évi!
Puszi,Meli.

Marilla írta...

Nagyon jók és az előző sárkány is tetszik .

Edit írta...

Tetszik a medál és a fagyis füli is!!! :-)

Cirelin írta...

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat! :) És a díjat is Nuss. :)